Van pizzabezorger naar duizenden levens veranderen.

Pijnlijke momenten aan het begin..

Hi, mijn naam is Jia Ruan en ik wil graag ons verhaal met jou delen.

Ik weet nog heel goed dat mijn handen er bijna af vroren in de winter toen ik werkte als pizzabezorger. Als ik bij de klanten aanbelde kon ik even mijn handen opwarmen aan de onderkant van de pizzadoos. Het was vreselijk en ik had echt het gevoel dat ik mijn tijd aan het inruilen was voor 4-5 euro per uur.

Naast pizza’s bezorgen volgde ik een HBO studie genaamd “Business Studies”. Ik wilde een zo breed mogelijke opleiding en eigenlijk is dat gewoon een excuus om gewoon nog meer uit te stellen.

Elke keer als ik van huis naar school moest reizen met het OV zag ik allemaal mensen van 40-50 die naar hun werk gingen. Chagrijnige gezichten in de ochtend… Is dat serieus wat ik wil? Volgens mij is niemand gelukkig, anders zouden ze toch niet zo klagen over hoe vroeg het is en over wat er allemaal fout gaat in de maatschappij en op hun werk…

Ik wist niet wat ik moest doen, maar ik wist 100% dat dit NIET het pad is dat ik wil bewandelen.

Ik zat vast!

“Fuck it, ik ga stoppen… papa en mama, sorry dat ik geen dokter of advocaat of een slaaf op kantoor ga worden maar dit trek ik niet.”  Tip: Zeg dat nooit tegen Aziatische ouders, het pakt nooit goed uit. Dus hier zat ik met teleurgestelde ouders, geen opleiding midden in mijn veel te vroege mid-life crisis. 

 

Gamen, festivals en fitnessen was het enige wat ik deed. Ik wilde ontsnappen aan het leven dat ik niet wilde leiden, maar wat wel van mij werd verwacht.

 

Ik spendeerde dagelijks vele uren scrollen door social media. Daar zag ik grote influencers die succes behaald hadden met hun business en de wereld over reisde. In hun filmpjes zag ik hoe zij hun business runde met hun voeten in azuurblauw water en een kokosnoot in hun hand. Die vrijheid, dat wilde ik ook. Ik was geïnspireerd… ik moest iets gaan ondernemen!

Mijn eerste business (gefaald)

Ik volgde diverse mensen online en zag wat voor leven zij hadden. Toen besloot ik om in mezelf te gaan investeren. Ik kocht een cursus en starte mijn eigen social media agency. Dit was voor mij de eerste ervaring met ondernemen.

 

Ik huurde een ontwikkelaar in voor een mooie website, liet een duur logo ontwerpen en bouwde een grote schuld op. Ik ging op pad om mijn eerste klanten binnen te halen. Ik reisde door heel Nederlands voor mijn afspraken. Wat denk je dat het resultaat was?… NUL. Geen klanten en geen geld. Sterker nog, ik had inmiddels een grote creditcardschuld opgebouwd.

 

Wat moest ik nu? Ik was gestopt met school, had geen inkomen en mijn ouders waren zwaar teleurgesteld. De twijfel sloeg toe of ondernemen wel iets voor mij was. Daarnaast begon ik weer in mijn oude gewoontes terug te slippen. Feesten, gamen en fitnessen… Ik had gefaald. 

Mijn eerste succes

Op een dag vroeg een vriend van mij of ik mee wilde naar een seminar. Eigenlijk had ik daar geen zin in en ik was sceptisch over of ik daar wel iets zou leren. Ik besloot toch mee te gaan en het een kans te geven.

 

Tijdens de seminar kwam ik een Amsterdamse man tegen rond de 30. Hij vertelde mij over het concept ‘e-commerce’. Hij verdiende 10K per maand ermee en ik was MINDBLOWN. Ik wist niet dat het mogelijk was om online zoveel geld te verdienen. Vanaf dat moment wist ik dat ik dit ook wilde leren.

 

Ik vroeg aan hem of hij mij wilde coachen. Dat wilde hij, maar hij was niet goedkoop. Hij vroeg 250 euro per uur. Dat was toen der tijd een rib uit mijn lijf. Wel wist ik dat dit het waard zou zijn, want als ik 250 euro zou investeren dan kon ik er wel tienduizenden euro’s uithalen. Ook wist ik dat dit de prijs was die ik moest betalen in ruil voor mijn vrijheid in het leven.

 

Ik nam een paar uur coaching en implementeerde stap-voor-stap wat hij mij vertelde. Mijn eerste maand verdiende ik 1200 euro. Mijn tweede maand verdiende ik 6000 euro. Daarna 20.000 euro…  Ik had iets magisch gevonden. Een pad om succesvol te zijn ZONDER het traditionele pad te volgen wat iedereen al doet.

 

Ik heb nu de vrijheid om te reizen, nooit meer voor een baas te werken en mijn eigen tijden in te plannen. 

 

Mijn leven is compleet veranderd.

Geld is niet alles

Dan begin ik berichten te krijgen van kennissen en vrienden die de vraag stelde wat ik nou precies deed. Na een paar van mijn vrienden uitgelegd te hebben wat ik deed realiseerde ik mij dat ik hier best wel voldoening uithaalde. Maar er was een probleem. Het koste mij heel veel tijd om iedereen een-op-een te helpen. Toen kreeg ik een idee… wat nou als ik meerdere mensen tegelijkertijd kon helpen?

 

Ik poste een bericht op social media waarin ik vroeg of mensen interesse zouden hebben in een cursus van mij. Wat er toen gebeurde was ongelooflijk. Mijn inbox stroomde vol en de aanmeldingen stapelde zich op. Die week had ik mijn eerste cursus gelanceerd en had ik al direct honderd studenten.

 

Na een tijdje begonnen mijn studenten vergelijkbare resultaten te behalen als ik. Dagelijks kreeg ik bedankjes toegestuurd. Dit deed mij zo goed dat ik een belofte aan mezelf en aan de wereld had gemaakt dat ik dit zo groot mogelijk zou maken. 

Toen kreeg ik de aandacht

Het succes dat ik behaalde met mijn studenten begon de aandacht te krijgen van de media. Ik werd door verschillende media uitgenodigd om mijn verhaal te delen met hen.

 

BNN, Vice, 3FM, NRC …

 

Dat was voor mij al een grote milestone. Vervolgens heb ik ook de #1 spot in de Nederlandse podcast lijsten behaald. Soms moest ik mezelf even knijpen of dit wel allemaal echt was omdat dit letterlijk het leven is waar ik jaren lang al over droomde.

 

Ik zag gewoon dat Nederland en België klaar waren voor verandering. Iedereen wil de beste versie van zichzelf worden. Er is alleen veel te weinig kwalitatief aanbod binnen deze markt. Het is daarom mijn missie om ZOVEEL mogelijk mensen te helpen door middel van online trainingen.

Het begin van de missie

Ik wilde een grote impact maken op Nederland en België maar ik realiseerde me al snel dat ik dit niet alleen kon. Ik moest een team om me heen verzamelen om deze missie te vervullen.

Dit was de geboorte van Unstoppable Lifestyle B.V.

 

Onze missie trok al snel getalenteerde mensen aan, waardoor alles ineens begon te versnellen. We konden ineens veel meer mensen tegelijkertijd helpen om de beste versie van henzelf te worden.

 

Het is voor ons nu niet meer voldoende om mensen te helpen met ‘e-commerce’ … onze missie is nu veel groter!

Herziening van het educatiesysteem

Wij geloven dat het traditionele educatiesysteem gebroken is. Het huidige systeem leert mensen niet hoe zij het meeste uit hun leven kunnen halen. We worden geprogrammeerd om een gemiddeld bestaan te leiden.

 

Daarom is het nu onze missie om het educatiesysteem te herzien. Wij willen een alternatief bieden voor het traditionele pad waarin mensen worden opgeleid voor een 9-5 baan.

 

Met onze nieuwe methodiek streven wij ernaar dat al onze studenten maximale vrijheid, geluk en voldoening in hun leven gaan behalen.

Jouw succes is ons succes

Wij geloven niet dat het uitreiken van een diploma bijdraagt aan succes in het leven. Wij geloven dat keiharde resultaten de enige manier is om succes en vrijheid te behalen.

 

Daarom zijn al onze programma’s ontworpen om maximaal resultaat te behalen. De resultaten van onze studenten staan centraal binnen Unstoppable Lifestyle. Alles draait hierom.

 

Jouw succes is ons succes!

Nu is het tijd voor jouw succes

What a wonderful journey this has been and we have just started!

We are already helping hundreds of people achieve success and freedom.

But something is missing.

You!

We would also like to help you.

That is why we have made a free training in which we show you how you can also start your profitable business even without knowledge or experience.

It starts here.

0
Actieve Studenten
0
Verdiensten Studenten
0
Banen Opgezegd

121+ Recensies

Sluit Menu