Samenvatting

Ben ik nou persoonlijk miljonair? In deze video deel ik mijn verhaal over vroeger tot nu. Hoe ben ik de persoon geworden zoals ik nu ben en hoe wat doe ik tegenwoordig met mijn tijd? Deze video is een kijk op mijn leven en ik geef tips hoe jij kan transformeren naar een nieuw niveau.

Transcriptie

Is Jia al miljonair? In deze video ga ik je uitleggen of ik dat ben of niet en hoe ik dat allemaal heb gedaan. Dus, je eerste miljoen. En ze zeggen ook, je eerste miljoen is het allermoeilijkst. Daarna wordt het alleen maar makkelijker en makkelijker en makkelijker. En ik kan je hierbij al vertellen, spoiler alert, yes, dat is waar. Want de eerste miljoen heb ik twaalf maanden over gedaan en vervolgens de andere miljoen kwam in twee maanden al. En nu zal je je vast afvragen, oké, hoe heb je dat allemaal gedaan?

En, wat ik je kan meegeven is- Ten eerste, warning, voordat we verdergaan met deze video,

mijn naam is Jia Ruan en ik werk keihard. Ik werk kei- en keihard. Dus denk niet, ondanks dat ik het heel nonchalant zeg, dat het heel makkelijk is. Want je moet bereid zijn om all-in te gaan. Je moet bereid zijn om feestjes en gamen moet je allemaal opofferen. En je moet dedicated zijn om alles eraan te doen om succes te behalen. Dit is een korte warning, oké. Let’s continue.

Dus, wat het is, is ik begon met mijn eigen e-commerce business. Dus ik kocht producten in en verkocht ze door op Bol.com. Met die business, mijn eerste e-commerce business, verdiende ik in mijn eerste maand 2500 euro. Dus nu moet je je voorstellen, een twintig, eenentwintigjarige jongen die krantenabonnementen verkoopt op straat. Dus ja, ik was een van die hinderlijke straatverkopers, ik verdiende denk ik 1200 euro per maand ongeveer met m’n krantenabonnementen business. En dat was puur op commissie. Als ik geen sales maakte, maakte ik zelfs verlies op een dag voor de reiskosten en het eten, lunch, avondeten, et cetera.

Dus ik moest kei- en keihard werken. En het geld wat ik daar had verdiend, was ongeveer 800 euro, had ik geïnvesteerd in mijn eerste online business. Ik verkocht allemaal van die knuffeltjes online en ik verkocht eigenlijk van alles wat. Douchekoppen, glow in the dark sterretjes. Ik zocht gewoon naar producten waar vraag naar was en dat bood ik aan op een platform genaamd Bol.com. En Bol.com ken je vast ook wel. Ik bood dus daar mijn producten aan en de eerste maand had ik 2.500 euro omgezet. Al het geld wat toen binnenkwam heb ik vervolgens geherinvesteerd en in mijn tweede maand had ik 6.000 euro verdiend. En dat was inderdaad een hele grote leap. En dat was voor mij ook de realisatie dat het daadwerkelijk mogelijk was.

Je kan online geld verdienen. De eerste maand kon ik nog denken oké, misschien was het geluk. Maar de tweede maand wist ik van, ik heb hier iets. Derde maand, 10.000 euro plus. Vierde maand, 16.000 euro. En vanaf dat moment vroegen mensen aan mij van Jia, wat the fuck doe jij allemaal. Want ik zie je nu reizen, ik zie je chillen, ik zie je eigenlijk de hele wereld over, en je werkt vanaf je laptop. Maar wat doe je nou eigenlijk precies? En ik merkte dat er dus vraag was naar coaching. En uiteindelijk, als je al ondernemer bent, ga je daar natuurlijk geld voor vragen. Want het is een nieuwe opportunity.

Dus ik begon mijn tweede business. Mijn tweede business ben ik met twee partners begonnen. Het begon met één partner en dat is dus een coaching slash educatie business. Ik maakte een cursus en ik begon mensen stap voor stap te helpen. En dat begon echt te exploderen. Maar ik begon met tien mensen. Tien mensen, waarvan heel veel oude vrienden en klasgenootjes begon ik stap voor stap te helpen met het starten van hun eigen webshop. Want het was wel leuk als ik het kon, maar kan ik het ook aan anderen aanleren? En het antwoord was ja. In no-time hadden deze mensen ook meer dan 10.000 euro verdiend. En toen dacht ik bij mezelf, ik heb hier iets.

Daarna is mijn tweede business is toen gaan exploderen. En die heeft mijn eerste business compleet ingehaald. Want daarmee heb ik in twaalf maanden een miljoen aangetikt. Een miljoen met alleen maar informatieproducten. Dat is zo gaan opschalen en in het tweede jaar, 2019, in het eerste kwartaal heb ik weer een miljoen gedaan. Ook met mijn educatie business. Vervolgens hebben we al dat geld, tenminste een groot deel van het geld, hebben wij weer geherinvesteerd in e-commerce. En dat is nu aan het rollen. Dus ik ben nu internationaal aan het verkopen via e-commerce. Ook weer op Bol.com. We hebben ongeveer 100.000 euro geïnvesteerd in e-commerce producten om weer door te gaan verkopen op Bol.com natuurlijk.

En dat is nu ook aan het rollen. Daarmee ongeveer ook nog 1.000 tot 2.000 euro passief per dag, oké per dag jongens, dus ja. Het is een ruim een miljoenen business, ik heb ruim- Ik heb waarschijnlijk nu twee en we gaan naar drie miljoen. En weet je wat het mooie is? Het is allemaal zo snel gegaan. Dus ja, mijn eerste miljoen is gebeurd door informatie business, dus educatie business, en door e-commerce, oké.

En nu is e-commerce een steady inkomen flow, een inkomstenbron. Het blijft steady elke dag 1.000 tot 2.000 euro. Het is heel steady en de toekomst ziet er gewoon supergoed uit. Weet je, ik wil niet weten waar ik sta over een jaar of twee jaar. Want het gaat allemaal zo snel. Ben ik persoonlijk miljonair, en het antwoord is nee, oké. Zelf zit ik nog op six figures. Dat is 100.000 euro plus, maar niet op een miljoen persoonlijk, want ik heb natuurlijk ook businesspartners met wie ik het samen doe.

En dit is ook een van de keys dat ik je wil meegeven, als jij kijkt naar de Quote 500 of je kijkt naar de Forbes list, iedereen heeft een team. Bill Gates heeft weet ik niet hoeveel aantal werknemers. Jeff Bezos heeft een half miljoen mensen aan werknemers. Dus je moet een team om je heen bouwen. En dat is zo belangrijk. Heel veel mensen willen miljonair worden en willen uiteindelijk tien-miljoenen-businessen starten maar dat kan niet als je alles alleen doet. Je moet geen soloperneur zijn. Zoek de juiste mensen om je heen, wees all-in en alleen dan gaat het slagen.

Mijn grootste nuggets deze afgelopen anderhalf jaar, dat ik echt letterlijk van zero to a million ben gegaan is denk ik dat je de juiste partners moet hebben, ten eerste. Ten tweede, je moet het echt graag willen. Want je gaat hele grote obstakels tegenkomen. Je gaat zulke grote tegenslagen tegenkomen waardoor je denkt van, oké, ik heb gefaald. Misschien ga ik failliet, of is dit nog wel leuk? Je moet er doorheen rammen. Oké? Je moet er niet zacht overheen gaan. Je moet er doorheen rammen. En dat kan alleen als je 100% dedicated bent.

Als je weet waarom je het doet, en als je echt een missie hebt die je gewoon niet los kan laten. En eerlijk gezegd, je moet een beetje geobsedeerd zijn om dit uiteindelijk te doen. Je kan niet normaal zijn zoals de meeste mensen doen, je kan niet het traditionele pad gaan volgen. Je moet echt als een geobsedeerde freak all-in gaan op dit te laten slagen. Dus dat zijn mijn grootste nuggets van nul naar een miljoen.

En het is heel grappig, mijn boekhouder waren we laatst mee- Fiscalist trouwens, en hij zei ook van, aan de nummers die we hier zien. Als jullie, iedere partner van jullie, als jullie allemaal niet persoonlijk miljonair zijn. Want dat is echt een mooie accomplishment. Persoonlijk miljonair zijn. Als jullie niet persoonlijk miljonair zijn binnen twee jaar, dan weet ik het ook niet meer. En om dat te horen, natuurlijk, als iemand die tweeëntwintig, drieëntwintig jaar is, dat is geweldig. Weet je, de wildste dromen komen uit, en ik wil jou hierbij inspireren dat alles wat je maar durft te dromen, als je dedicated genoeg bent, als je het echt graag wilt, dan kan dat. Oké, en nou de outro.

En hiermee, met dit hele verhaal wil ik niet gewoon flexen en hier cool zitten, maar eigenlijk wil ik jou inspireren dat jij ook, als je iets wilt en er 100% voor gaat, dat het kan. Want mij werd altijd verteld dat het onmogelijk was. Zelfs mijn ouders zeiden tegen van mij van, nee maar wil je niet gewoon een negen-tot-vijf-baan nemen? En het antwoord is nee. Als jij echt iets wilt, dan kan dat, oké. Stop nooit met het najagen van je dromen. Want zoveel mensen die zeggen dat het onmogelijk is, hebben zelf opgegeven. Ik wil dat jij nooit stopt met opgeven. Blijf je dromen najagen en let’s get it.

Aanbevolen Berichten

Nog geen commentaar, laat je reactie hieronder weten!


Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *